Originele link: https://www.culinea.nl/recepten/verse-munt-kruidensaus/
Ingrediënten
40 gr verse munt
15 gr koriander
2 lenteuien
1 groene peper
2 el limoensap
1 tl honing
zonnebloemolie
peper en zout
Stappen
STAP 1Haal de blaadjes munt van de stengels en doe ze in een keukenmachine. Hak de koriander (blad en steeltjes) grof en doe dit erbij.
STAP 2Snijd de lenteuien in dunne ringen en voeg dit bij de rest van de kruiden.
STAP 3Snijd de groene peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de helften in stukken en doe dit in de keukenmachine samen met de limoensap, honing en een flinke scheut olie.
STAP 4Mix tot een gladde saus en breng deze op smaak met peper en zout. Doe de saus in een jampotje, hierin blijft het enkele dagen goed in de koelkast.
Comments