Met dank aan oogstgenoot Nicolle:)!
Wat heb je nodig?
Taartmix naar keuze (hier appeltaartbodemrecept)
Voor de vulling:
rabarber (6-8 stelen)
handje amandelen
banaan in stukjes
handje gedroogde granberries
flinke eetlepel havermout
theelepel Chiazaadjes (eventueel, anders extra schepje havermout)
eetlepel amandelmeel (eventueel, idem)
koffielepel kaneel
scheut agavesiroop
rietsuiker naar smaak
Aan de slag!
1. Maak de taartbodem en bedek hiermee een springvorm (28cm) met een opstaand randje van circa 2 cm
2. Kook de rabarber met een klein laagje water tot het zacht is
3. Giet het kookwater af
4. Roer alle overige ingrediënten door de rabarber
5. Vul de taartbodem met het mengsel en bak het volgens de instructie van je taartmix
Phoe… al dat suiker! Vervang je suiker voor kokossuiker, gemalen zachte dadels, gemalen rozijnen. Meel? Pak eens amandelmeel! Boter? Kokosolie!
Comments